Unicomm introduceert een Nieuwe Website, Logo en Huisstijl

Bij Unicomm zijn we trots om de lancering van onze nieuwe website, logo en huisstijl aan te kondigen. Deze vernieuwing is tot stand gekomen na een aantal interactieve sessies met ons geweldige personeel en de deskundige begeleiding van OWN Agency.

Waarom een Nieuwe Huisstijl?

In de dynamische wereld van ICT is het essentieel om ons te onderscheiden. We wilden een frisse en unieke identiteit die onze waarden en visie duidelijk communiceert, maar wisten niet precies hoe we dit moesten aanpakken. Gelukkig stond OWN Agency klaar om ons door dit proces te begeleiden.

Het Creatieve Proces

OWN Agency heeft ons fantastisch geholpen door het hele proces te begeleiden. In samenwerking met ons team hebben zij interactieve sessies georganiseerd om diepgaande inzichten te verkrijgen in wie wij zijn en wat we willen uitstralen. Deze sessies waren cruciaal om onze unieke identiteit te ontdekken en te vertalen naar een visueel aantrekkelijke en herkenbare huisstijl.

Het Resultaat

Het resultaat is een unieke identiteit die voor ons heel herkenbaar is en ons perfect onderscheidt in de ICT-markt. Ons nieuwe logo en huisstijl weerspiegelen de kernwaarden van Unicomm: innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. De vernieuwde website gemaakt door Surlinio biedt een gebruiksvriendelijke ervaring en presenteert onze diensten en oplossingen op een heldere en aantrekkelijke manier. Daarnaast benadrukt de nieuwe huisstijl onze missie om een happy workflow te creƫren voor zowel onze medewerkers als klanten, zodat iedereen blij en productief kan werken.

Bedankt OWN Agency

We willen OWN Agency bedanken voor hun deskundigheid en toewijding gedurende dit hele proces. Dankzij hun begeleiding hebben we een huisstijl die niet alleen uniek is, maar ook echt bij ons past. We zijn enthousiast om deze nieuwe identiteit met onze klanten en partners te delen en kijken uit naar de toekomst met een frisse, onderscheidende uitstraling en een blijvende focus op een happy workflow.

Ook interessant

ado
2 augustus 2024 Chris Goedschalk
ai
17 mei 2024 Chris Goedschalk