ServicesBeheer


Tegenwoordig is mobiele communicatie de hoeksteen van iedere organisatie. Indien er wijzigingen noodzakelijk zijn of er doen zich onverhoopt problemen voor, dan wilt u hierin snel geholpen worden.

Om dit via de klantenservice van een mobiele provider te regelen kost u zeer veel tijd. Als gecertificeerd partner van alle providers nemen wij dit beheer volledig uit handen. U krijgt een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Veel zaken kunnen wij direct in de systemen doorvoeren, waardoor u direct geholpen bent. Mocht dit niet kunnen dan hebben wij onze eigen ingang, zodat u ook hier geen omkijken naar hebt.

Oftewel Unicomm ontzorgt u in het beheer, waardoor u gemak, controle en inzicht krijgt omtrent uw mobiele telefonieomgeving!

U heeft de keuze uit een standaard of uitgebreide SLA (Service Level Agreement), waarvoor u een vast bedrag per mobielnummer per maand betaalt.


Meer infoBeveiliging


Bedrijfsinformatie is overal; in het datacentrum, in de Cloud, in mobile apps, op mobiele apparaten en in de communicatie hiertussen. Bedrijven innoveren steeds verder met thuiswerken en mobiel werken, waardoor veel bedrijfsgegevens vanaf verschillende apparaten en locaties bereikbaar moeten zijn. De beveiliging van het dataverkeer is hierdoor voor veel bedrijven één van de belangrijkste problemen op het gebied van mobiele communicatie. Unicomm biedt verschillende producten en diensten aan om uw bedrijfsgegevens maximaal te beschermen en beheren.

Met de beveiligingsoplossingen van Unicomm kunt u:
  • Datagebruik monitoren en analyseren
  • Medewerkers informeren bij belangrijke beleidsveranderingen
  • Bedreigingen signaleren en beveiligen
  • Restricties instellen voor medewerkers
  • Kostenbesparingen realiseren d.m.v. datacompressie en limieten
  • Beschermen tegen ongeoorloofd gebruik van gegevens

beveiliging-logo
beveiliging-logo

Energie


Participeren in een inkoopcollectief is lucratief en loont direct voor iedere organisatie en instelling. Vanzelfsprekend zijn energiemaatschappijen bereid om voor een grote groep ondernemers of een groot volume aan energie lagere energietarieven te bieden dan wanneer voor één organisatie wordt ingekocht, hiervan kunt u direct profiteren! Hoe? Door te participeren in een van de vele inkoopcollectieven die Unicomm jaarlijks aanbesteedt.

Door de inkoopvolumes van Unicomm profiteert u niet alleen van maximale kostenreductie op de inkoop van uw energie, participatie in een inkoopcollectief biedt ook andere voordelen. Zo onderhandelt Unicomm voor u over de best denkbare contractvoorwaarden:

  • Flexibiliseren van een overeenkomst bij prijsdaling
  • Volledig uitonderhandelen van vastrechtkosten
  • Gecontracteerde volumes monitoren en evt aanpassen

Meer infoReparatie


Mobiele telefoons zijn kwetsbare apparaten. Het komt vaak voor dat na enige tijd een GSM gerepareerd moet worden vanwege een barst in de display, problemen met geluid of een ander technisch mankement.

Onze erkende reparateur repareert uw mobiele telefoon vakkundig op afspraak. Indien een reparatie toch langer mocht duren dan verstrekt onze GSM Reparatie Service een gratis leentoestel.

Plan uw afspraak